SIA: Swarm Intelligence Algorithms

الگوریتم های هوش جمعی

SIA: Swarm Intelligence Algorithms

الگوریتم های هوش جمعی

چگونگی ارزیابی نتایج الگوریتم‌های هیوریستیک در مقالات علمی

در این پست نکاتی برای ارائه نتایج مقالات علمی در مجلات معتبر بیان‌می‌شود تا به کمک این نکات بتوان مقاله علمی مناسب‌تر و قوی‌تری برای ژورنال‌ها ارسال‌کرد. بدین منظور از مواردی که در برخی از مقالات در ژورنال‌های معتبر به چاپ رسیده، بهره‌برداری‌شده‌است. در ادامه به پنج نکته مهم از این موارد، اشاره‌می‌شود:

نکته اول: چینش پارمترها، نام مسائل و اندازه‌های مختلف مسئله در جدول می‌تواند در شفاف‌سازی ارزیابی نتایج کمک‌کند. همچنین در ترسیم نمودار برای ارزیابی نتایج انتخاب پارامترهای دو محور افقی و عمودی، ابعاد محورها و انتخاب نوع ترسیم نمودار به این شفافیت کمک شایانی‌می‌کند. به طور مثال در مقاله [1] که الگوریتم های ابتکاری برای مسئله جریان کارگاهی (Flowshop) ترکیبی دو مرحله‌ای ارائه‌شده است در Table 1 آن الگوریتم های مختلف به همزاه الگوریتم پیشنهادی نرخ زمان پردازش برای کارهای با اندازه 20،30،40،50 و 100 موردمقایسه قرارگرفته‌است. در ستون و سطر آخر نیز میانگین زمان اجرا هر روش با توجه به اندازه مسئله، نشان‌داده‌شده‌است. همچین در Figure1 این مقاله نرخ خطا براساس اندازه مسئله به نمایش‌درآمده‌است.

  ادامه مطلب ...

پلاجیاریزم (Plagiarism)

یکی از مواردی که همواره محققان در نوشتن مقالات، پایان نامه‌ها و کتاب‌های خود باید درنظربگیرند، میزان شباهت اثر خود با مقالات و کتب دیگر است. اگر این میزان شباهت از یک حدی بیشتر باشد پلاجیاریزم ( سرقت علمی) محسوب‌می‌شود.

همواره در ژورنال‌های معتبر انگلیسی و فارسی، مقالاتی که برای داوری ارسال‌می‌گردد، پیش از داوری اثر، سردبیر مجله ابتدا پلاجیاریزم دست‌نوشته را به کمک ابزارها یا سایت‌های آنلاین موردبررسی، قرارمی‌دهد تا میزان شباهت اثر با مقالات دیگر مشخص‌گردد. با این کار اگر درصد شباهت جملات اثر بیش از اندازه‌ای که مجله درنظرگرفته‌است، بیشتر باشد پیش از داوری اثر به دلیل پلاجیاریزم ( سرقت علمی) از سوی سردبیر مجله رد (Reject) می‌شود.

   ادامه مطلب ...

معرفی دکتر سید علی میرجلیلی

دکتر سید علی میرجلیلی استادیار دانشگاه گریفیت تورنس استرالیا می باشد. او به دلیل پیشرفت های خود در زمینه هوش مصنوعی شناخته شده است. در حال حاضر ایشان بیش از 150 مقاله را در انتشارات مختلف به چاپ رسانده است. وی بر اساس معیارهای google scholar حدود شانزده هزار استناد (Citations) دارد.  همچنین شاخص H.Indexing=44 دارد. وی یکی از تاثیرگزارترین محققان در زمینه هوش مصنوعی در جهان می باشد.  همچنین به عنوان ویراستار چندین ژورنال با ضریب تاثیر بالا مانند Applied Soft Computing, Applied Intelligence, IEEE Access, Advances in Engineering Software, and Applied Intelligence می باشد. در وب سایت شخصی دکتر میرجلیلی (http://www.alimirjalili.com/Projects.html) لیستی از پروژه های انجام شده ایشان آورده شده است. در این لیست چندین پروژه از جمله الگوریتم بهینه سازی دلفین، الگوریتم سینوس- کسینوس، الگوریتم سنجاقک و ... همراه با کد آورده شده است.

 

ادامه مطلب ...